Monday, December 29, 2014

Torta sa sirom i Lino ladom

Lagana i pre-fina torta

Torta sa sirom i Lino ladom/slika/1697437/

Sastojci


Priprema

Težina:
Jednostavno
  1. 1
    Za podlogu, staviti u vrećicu za zamrzavanje kekse i lagano ih istući batom za mesom da se usitne pa ih pomiješati sa otopljenim margarinom u koji ste dodali kakao. U namašćen kalup za torte utisnuti masu rukama, dlanovima lagano nabijati i tuckati dok se ne zaravna. Pustiti da se ohladi.


  2. 2
     Za kremu, mikserom istući vrhnje za šlag sa kremfixom da bude čvrsto (možete koristiti i biljno, Hulala, Hole i sl. no bit će ukusnije ako koristite mliječno vrhnje za šlag) Pomiješati mikserom sir, šećer i šlag. U smjesu dodati otopljenu želatinu pripremljenu prema uputi na omotu. Podijeliti kremu na dva dijela pa u jedan dio dodati LINO LADU.


  3. 3
     U kalup na podlogu od keksa naizmjence slagati bijelu i smeđu kremu kako biste dobili mramorni efekt. Lagano zaravnati od gore i dobro rashladiti (najbolje preko noći).
    Maknuti oprezno obruč od kalupa i rezati po želji velike komade.

    Izvor : www.coolinarika.com

0 comments:

Post a Comment

 

Kuhinjske pričice Template by Ipietoon Cute Blog Design