Sastojci
- 1,5 l mlijeka
- 2 Kreme za kolače čokolada Dolcela By Podravka
- 1 Krema za kolače vanilija Dolcela By Podravka
- 500 g keksa petit beurre
- sok 1 naranča
Za posluživanje:
- 2 Šlag pjene Dolcela By Podravka
- 250 ml mlijeka
Priprema
- Vrijeme pripreme:
- Težina:
- 1 U posudu ulijte hladno mlijeko i dodajte sadržaj vrećice kreme. Miješajte električnom miješalicom srednjom brzinom (2 - 3 minute) da dobijete kremu.
- 2 Kekse umočite u sok od naranče i rasporedite po pripremljenom limu za pečenje (35x20 cm) obloženom pek papirom.
- 3 Na njih stavite jednu kremu od čokolade, pa ponovo poredajte red keksa te ih prekrijte vanilin kremom po kojoj posložite red keksa i na kraju premažite ostatkom čokoladne kreme.
- 4 Kolač dobro rashladite.
Posluživanje
Dobro ohlađeni kolač poslužite uz pripremljeni šlag.Savjet
Kolač mora odstajati nekoliko sati da keksi omekšaju.Izvor : www.coolinarika.com
0 comments:
Post a Comment