Monday, December 29, 2014

ČOKOLADNA KEKS TORTA: Fini desert bez puno muke

cokoladna-keks-tortaSastav:
  • 500 g petit keksa
  • 700 ml obranog mlijeka
  • 1 kesica pudinga od čokolade
  • 250 g margarina
  • 150 g šećera u prahu
  • 100 g crne čokolade

Priprema:
U toplom mlijeku uz stalno miješanje skuhati puding. U puding dodati crnu čokoladu, miješati dok se ne rastopi i ostaviti da se ohladi.
Margarin i šećer u prahu umutiti mikserom i dodati u malo ohlađeni puding.
Keks umočiti u mlijeko i slagati ga u kalup. Premazati keks čokoladnim filom od pudinga i ponavljati postupak dok se ne upotrijebe svi sastojci.
Preostalim filom dekorisati tortu, narendati čokoladu i ostaviti da se ohladi.
Ohlađenu tortu isjeći i servirati.
Izvor: Kuhinjica.rs

0 comments:

Post a Comment

 

Kuhinjske pričice Template by Ipietoon Cute Blog Design