Wednesday, February 1, 2017

ŠNICLE NA LUKU...KAKO SE OVOG RECEPTA RANIJE NISAM SJETILA

ŠNICLE NA LUKU...KAKO SE OVOG RECEPTA RANIJE NISAM SJETILA









Potrebno je:


  • 600 g telećih šnicli
  • 6 glavica crnog luka
  •   3 čena belog luka
  • 2 kašike brašna
  • po ukusu so i biber


Priprema



  Šnicle izlupati, posoliti i uviti u brašno. Zagrejati ulje u jednoj šerpi i u njemu ispržiti šnicle sa obe strane i izvaditi ih na tanjir.
U isto ulje napola ispržiti seckani crni luk na rebarca. Dodati mu brašno, sitno seckani beli luk, naliti vodom i malo prokrčkati. Onda dosoliti ili staviti suvi biljni začin, vratiti šnicle u sos i na tihoj vatri krčkati dok šnicle ne omekšaju.

0 comments:

Post a Comment

 

Kuhinjske pričice Template by Ipietoon Cute Blog Design