Wednesday, October 29, 2014

Ovaj suprug svakog dana pokazuje ženi koliko je voli: Pogledajte šta je uradio posle tri godine braka

Iako su u braku od 2011. godine i već imaju troje prelepe dece, čarolija u vezi Džudi i Bendžamina jednako je snažna kao večeri kada su im se pogledi prvi puta sreli.





Amerikanac Bendžamin definitivno nije jedan od onih supruga koji će dopustiti da vreme ugasi žar u njegovome braku. Voljenoj Džudi na svaki način i svaki dan daje do znanja koliko mu je do nje stalo, a njegov zadnji gest je izazvao veliko odobravanje na društvenim mrežama.

Naime, nakon što je njegova draga nedavno primetila kako je jedan restoran idealan za venčanja, Bendžamin se potrudio i tamo je izveo na romantičnu večeru.

Trenutak je ukrasio pismom koje ju je dočekalo na stolu, a u kojem je na divan način izrazio šta oseća. Pročitajte ga:

- Džudi, ti si istinski neverovatna žena. Kao prijatelju ti niko nije ravan. Kada si pristala na vezu sa mnom učinila si me najsrećnijim čovekom na svetu.
Brak s tobom je najbolja stvar koja mi se dogodila i ne želim ništa drugo u životu do toga da te imam svaki dan. Uprkos brojnim izazovima s kojima sam se susreo, čini se kao da si svaki dan činila boljim u odnosu na prethodni.

I tačno u trenutku kada sam pomislio da ne može biti bolje, rodila si našu prelepu Džulijanu i svet je za nju postao radosniji. Najbolja si majka.

Tada smo blagosloveni za još dva anđela. Kira i Mija mogu ponekad da budu vrlo zahtevne, ali način na koji ti o njima brineš u meni izaziva veliko poštovanje. Tvoja ljubav prema našoj deci je fenomenalna i vrlo sam ponosan što te mogu zvati majkom naših devojčica.

Zaslužuješ sve što poželiš i nadam se da svaki dan činim sve što mogu da ti to i pružam. Volim te, ljubavi, i ne mogu dočekati šta vreme donosi ispred nas. Voli te Bendži - napisao je.

Bendžamin i Džudi su, napomenimo, u braku su od 2011. godine te od tada rado beleže i objavljuju događaje u njihovim životima. Kao retko skladan par su stekli i zavidan broj obožavatelja na društvenim mrežama (na Jutjubu ih prati 880.000 ljudi), pa stoga ne čudi što je ovaj video u roku od par sati postao viralan.



 Izvor: 24sata.hr

0 comments:

Post a Comment

 

Kuhinjske pričice Template by Ipietoon Cute Blog Design