Sunday, January 22, 2017

SPECIJALITET NJEMAČKE KUHINJE KOJI SE VRLO JEDNOSTAVNO PRAVI

SPECIJALITET NJEMAČKE KUHINJE KOJI SE VRLO JEDNOSTAVNO PRAVI











Sastojci

Potrebno


  • 4 kom većih krumpira
  • 1/2 dl vrućeg mlijeka
  • 4 žlice brašna
  • 2 kom jaja
  • 3 češnja češnjaka
  • papar
  • sol
  • vegeta

Priprema

1.
Sviježi krumpir naribati
2.
Preliti ga sa vrućim mlijekom
3.
Dodati brašno i sve ostale navedene sastojke
4.
Dobro izmješati
5.
Vaditi žlicom na vruće ulje i stanjiti u ” šniclu ”
6.
Ostavi da porumeni s obje strane
7.
Izvadi na papirnati ubrus da upije suvišnu masnoću
8.
I to je to!

0 comments:

Post a Comment

 

Kuhinjske pričice Template by Ipietoon Cute Blog Design