Saturday, October 29, 2016

RECEPT PREMISAN IZ NJEMAČKOG RESTORANA ZA UKUSNE SOČNE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI

RECEPT PREMISAN IZ NJEMAČKOG RESTORANA ZA UKUSNE SOČNE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI








Sastojci 



  • 4-6 većih svinj.odrezaka
  • 4 v.ž juhe ili vode
  • 4 v.ž slatkoga vrhnja za kuhanje
  • 2 kisela krastavca
  • 2 v.ž senfa
  • malo soli,papra i vegete
  • 2 v.ž ulja
  • sjeckani peršin


Priprema

1.
Svinjske odreske malo potući s batom,začiniti s soli,paprom i vegetom pa ih popržiti na 2 žlice ulja.Izvaditi ih i pokrivene držati na toplom.
2.
Masnoću od prženja mesa tada zalti s juhom ili vodom.
 Dodati vrhnje pa promiješati.Kisele krastavce narezati na sitne kockice pa ih umiješati u vrhnje,promiješati.
3.
Tada dodati senf,sjeckani peršin pa prokuhati,začiniti po želji.
4.
U umak vrati izpečene šnicle,promiješati i odmah poslužiti.

Posluživanje

Poslužiti uz prilog po želji;neko izdinstano povrće,tjesteninu,pire,rižu....i salatu.

0 comments:

Post a Comment

 

Kuhinjske pričice Template by Ipietoon Cute Blog Design