Sastojci
- Broj osoba:
- 1 sholje od 250 ml integralno brashno
- 1 sholje belo brashno
- 1 prasak za pecivo ili 3 ravne male zlicice
- 1 sholje jogurt
- pola sholje ulje
- malo kecap
- povrce po zelji ( luk, tikvice, gljive,paprike)
- 100 gr gaude
- 3 jaja
- Težina:
- 1 Napravite tjesto od brashno,prasak za pecivo, ulje i jogurta.Tjesto bice mekano, odma ga paspleskajte sa rukama u okrugloj nauljenoj tepsiji broj 28 isto kao za kish.
Namazite testo sa malo kecap i stavite povrce narezano na tanke krishke.
posipite naribani sir i pecite 20 minuta na 200 C.
Izvadite kish, prelijte sa umucena jaja i vratite u pecnici da se dopece.
Posluživanje
Ovo je inproviziran kish, super je i kao pizza bez dodatkom jaja, pogodan je za zamrznavanje, idealan za piknike ,decje zabave ili rucak uz case jogurta.Dodajte tunu ili shunke ako zelite, kod mene je uvek Vege :)
Izvor : www.coolinarika.com
0 comments:
Post a Comment