Sastojci
- Broj osoba:
Krema
- 500 g svježeg sira
- 500 ml slatkog vrhnja
- 1 kom vanilin šećer
- 4 velike žlice šećera u prahu
- 1 Želatina fix
Ostalo
- 2 žlice kakaa
- 1 šlag pjena + 150 ml mlijeka za nju
- liker od capucina
- malo maslaca za podmazati
- 1 pak piškota, meni je dovoljno pakiranje od 20 kom
- malo mlijeka
Priprema
- Vrijeme pripreme:
- 1 Najprije podmažite s malo maslaca okrugli kalup za torte.
- 2 U malo mlijeka dodajte 3 žlice likera ili po želji, više-manje, te natopite piškote i poslažite ih po dnu. Ovisno o veličini kalupa, redajte okolo piškote. Ja sam ih morala prepoloviti.
- 3 Krema: Izradite sir i šećere. Odvojeno izradite slatko vrhnje, pa sve sastavite.
- 4 Dok izrađujete el.miješalicom kremu, dodajte Želatinu fix i izradite još malo.
- 5 Kremom premažite piškote.
- 6 Pospite sa kakaom.
- 7 Na vrh dodajte izrađenu šlag pjenu.
- 8 To je to.Izvor : www.coolinarika.com
0 comments:
Post a Comment